Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Dryckesguide
  • » Dryck till chokladiga bakverk

Dryck till chokladiga bakverk

Chokladiga bakverk t.ex. kladdkaka är som regel uppskattade efterrätter. Rätterna är kaloririka och mäktiga varför små portioner ofta är till fördel. Passar bäst efter lättare huvudrätter.

19 matchande recept inom chokladiga bakverk

  • Bruno Paillard Première Cuvée

    Torr vit champagne

    Bruno Paillard Première Cuvée

    349 kr, Nr 7857

  • Delitia Recioto della Valpolicella Classico

    Sött rött vin

    Delitia Recioto della Valpolicella ...

    99 kr, Nr 5329

  • Peach Pearl

    Alkoholfri söt päroncider

    Peach Pearl

    22 kr, Nr 1949

Dryck till chokladiga bakverk

Pågående arbete.

Innehållsförteckning

  • Dryckesguiden
  • Dryck till fiskrätter
  • Dryck till skaldjursrätter
  • Dryck till fågelrätter
  • Dryck till lammrätter
  • Dryck till kalvköttsrätter
  • Dryck till oxköttsrätter
  • Dryck till fläsk & korv
  • Dryck till vilträtter
  • Dryck till köttfärsrätter
  • Dryck till inälvsmat
  • Dryck till pasta & pizza
  • Dryck texmex, risrätter
  • Dryck till grönträtt
  • Dryck till efterrätt
  • Dryck till frukt- & bärrätt
  • Dryck till krämig efterrätt
  • Dryck till tårtor & bakverk
  • Dryck till halvsöta bakverk
  • Dryck till söta tårtor & bakverk
  • Dryck till krämiga, söta bakverk
  • Dryck till chokladiga bakverk
  • Dryck till ostefterrätt
  • Dryck till efter maten

Dryckestips sponsras av

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner