Äggröra i oskalade ägg

Foto: NightHawkInLight

Äggröra i oskalade ägg

Lägg till ingredienser

Antal styck: 4

Ägg

3.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0

Recept: 217 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 10%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 40 gram)

Ingredienser

Visa:

Ägg 3.0 styck 87%

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > %

Tillagning (20 min )

Se film, klicka på "NightHawkInLight" under bilden.

  1. Slunga äggen: De okokta äggen måste slungas kraftigt så att vita och gula blandar sig väl. Se filmen.
  2. Sjud äggen på svag värme under kokpunkten för att de inte skall spricka. Det tar 12-15 minuter.

Kockens kommentar

Äggen har fin god smak. Användbara skivade på smörgås eller på annat sätt som dekorationsägg. Äggröra kan tillagas på olika sätt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Så steks ägg.

Passar till

Äggröra på olika sätt

Fler recept inom Äggröra och liknande

Liknande recept som Äggröra i oskalade ägg