Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0
Recept: 217 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 10%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Tillagning (20 min )
Se film, klicka på "NightHawkInLight" under bilden.
- Slunga äggen: De okokta äggen måste slungas kraftigt så att vita och gula blandar sig väl. Se filmen.
- Sjud äggen på svag värme under kokpunkten för att de inte skall spricka. Det tar 12-15 minuter.
Kockens kommentar
Äggen har fin god smak. Användbara skivade på smörgås eller på annat sätt som dekorationsägg. Äggröra kan tillagas på olika sätt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Så steks ägg.Passar till
Fler recept inom Äggröra och liknande
Liknande recept som Äggröra i oskalade ägg
-
Äggröra, scrambled eggs, oeuf brouillé - svensk, amerikansk, engelsk och fransk
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Laxröra med avokado
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Scrambled med räkor (frukost)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Dillig äggröra
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Äggröra i oskalade ägg
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Tamago i ugn - japansk äggstanning
Tid: 1 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Syrlig äggröra med rökt lax
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Äggröra med grönt
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Huevos revuletos San José - äggröra med svarta bönor
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Äggröra med ål, lax eller böckling
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan