Fuskknäcke Pesto

Fuskknäcke Pesto

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Tunnbröd mjukt

4.0 

skivor

Olivolja

1.0 

msk

Flingsalt

2.0 

tsk

Pesto Genovese

4.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 381

Kcal / portion: 209

GBR (GI) / port: 8

Recept: 834 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 23%

Kolhydrater: 35%

Fibrer: 3%

(Tillagad portion: 55 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 4.0 skivor 47%

Olivolja 1.0 msk 14%

Flingsalt 2.0 tsk 0%

Pesto Genovese 4.0 msk 39%

Skapat av: Skånemejerier

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Pensla tunnbröd med olivolja, strö över lite flingsalt och skär brödet i önskad form.
  3. Grädda bröden 6-8 minuter, de ska bli vackert gyllenbruna. Du kan också pensla tunnbrödet med till exempel pesto, tapenade eller tomat.

Kockens kommentar

Om man inte har tid att göra knäckebrödsdeg är detta fuskknäcke ett makalöst bra alternativ. Du kan smaksätta bröden på olika sätt och skära dem i alla möjliga former.

Fler recept inom Tunnbröd, flatbröd

Liknande recept som Fuskknäcke Pesto