
Fuskknäcke Pesto
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 381

Kcal / portion: 209

GBR (GI) / port: 8
Recept: 834 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 23%
Kolhydrater: 35%
Fibrer: 3%
Ingredienser
Tunnbröd mjukt 4.0 skivor 47%
Olivolja 1.0 msk 14%
Flingsalt 2.0 tsk 0%
Pesto Genovese 4.0 msk 39%
Skapat av: Skånemejerier
Tillagning
- Sätt ugnen på 175°C.
- Pensla tunnbröd med olivolja, strö över lite flingsalt och skär brödet i önskad form.
- Grädda bröden 6-8 minuter, de ska bli vackert gyllenbruna. Du kan också pensla tunnbrödet med till exempel pesto, tapenade eller tomat.
Kockens kommentar
Om man inte har tid att göra knäckebrödsdeg är detta fuskknäcke ett makalöst bra alternativ. Du kan smaksätta bröden på olika sätt och skära dem i alla möjliga former.Fler recept inom Tunnbröd, flatbröd
Liknande recept som Fuskknäcke Pesto
-
Tunnbröd bakat i ugn, mjukt eller hårt - grundrecept
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Tunnbröd med jäst traditionellt bakat
Tid: 2 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Halvavancerat, Receptgivare: Kockskolan
-
Tunnbröd bakat med bakpulver
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Tjocka tunnbröd bakat i stekpanna
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Tuttul från Dalarna, mjukt tunnbröd bakat med potatis
Tid: 1 tim (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Spisbröd (tunnbröd) med smak av fänkål
Svårighet: Medel, Receptgivare: Arla
-
Matza, judiskt hårt tunnbröd av vetemjöl
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Hemlagat naanbröd
Tid: 1 tim 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Krumplis lángos, ungerskt friterat bröd - grundrecept
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Hembakad chapati
Tid: 45 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan