Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Inläggningssill

4.0 

filéer

Ägg

2.0 

styck

Dill

4.0 

kvistar

Persilja

4.0 

kvistar

Rödlök

1.0 

styck

Salladslök

2.0 

styck

Smör normalsaltat

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1457 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 20%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 160 gram)

Ingredienser

Visa:

Inläggningssill 4.0 filéer 34%

Ägg 2.0 styck 9%

Dill 4.0 kvistar 0%

Persilja 4.0 kvistar 0%

Rödlök 1.0 styck 4%

Salladslök 2.0 styck 1%

Smör normalsaltat 100.0 gram 50%

Tillagning (20 min )

  1. Löskoka ägg, cirka 3 minuter. Skala och grovhacka.
  2. Plocka dill och skär stjälkarna väldigt fint. Plocka persilja. Skala och hacka rödlök. Skiva salladslök.
  3. Smält smör i en kastrull under omrörning. Låt stå tills det börjar dofta rostad hasselnöt.
  4. Blanda ägg, dill, persilja, rödlök och salladslök. Lägg ut sillen på en tallrik. Lägg på sallad. Skeda över smöret. Ät genast.

Fler recept inom Sillrätter

Liknande recept som Inlagd sill med äggsallad och brynt smör