Örtgriljering av skinka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Örtgriljering av skinka

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Senap skånsk

2.0 

dl

Äggula

2.0 

styck

Vitlök torkad

2.0 

klyftor

Formfranska

4.0 

skivor

Persilja

30.0 

gram

Basilika

30.0 

gram

 

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 708

GBR (GI) / port: 7

Recept: 708 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 383 gram)

Ingredienser

Visa:

Senap skånsk 2.0 dl 51%

Äggula 2.0 styck 14%

Vitlök torkad 2.0 klyftor 2%

Formfranska 4.0 skivor 29%

Persilja 30.0 gram 1%

Basilika 30.0 gram 1%

 

Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Blanda senap med gulor och pressad vitlök. Låt stå en stund.
  3. Kantskär bröd. Lägg i en matberedare tillsamans med örter. Mixa till ett grönt ströbröd.
  4. Bred ut senapsblandningen på skinkan. Sikta över brödmixet. 
  5. Griljera i ugnen cirka 10-15 minuter.

Kockens kommentar

När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.

Fler recept inom Skinkstek, julskinka

Liknande recept som Örtgriljering av skinka