Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤
Magnus griljering av skinka
Kalori- och GI:
Kcal / 100 gram: 169
Kcal / portion: 4563
GBR (GI) / port: 1
Recept: 4563 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 25%
Fett: 6%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Senap skånsk 2.0 dl 8%
Äggula 2.0 styck 2%
Råsocker 1.0 msk 1%
Maizena ljus 2.0 msk 1%
Ströbröd 3.0 msk 2%
Skinka rimmad kokt 1.0 styck 85%
Kockskolan:
Om griljering > Äts ej
Så lagas skinka > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (15 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Blanda senap med äggulor och råsocker. Sikta lite maizena över skinka. Bred på senapen på skinkan. Strö över ströbröd. Griljera i ugnen cirka 15 minuter.
Fler recept inom Skinkstek, julskinka
Liknande recept som Magnus griljering av skinka
-
Hemrimmad skinka
Tid: 20 min (+ 360 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Svenskt Kött
-
Ugnslagad skinka
Tid: 3 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Knaperstek skinka på danskt vis
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Långbakad skinka med knaprig svål
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt färsk eller rimmad skinka
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sous videkokt skinkstek på enkelt sätt
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad skinkstek
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Julskinkspanna
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Jambon de Persil - skinkaladåb
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Griljerad kokt skinka (julskinka)
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan