Magnus griljering av skinka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Magnus griljering av skinka

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Senap skånsk

2.0 

dl

Äggula

2.0 

styck

Råsocker

1.0 

msk

Maizena ljus

2.0 

msk

Ströbröd

3.0 

msk

Skinka rimmad kokt

1.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 169

Kcal / portion: 4563

GBR (GI) / port: 1

Recept: 4563 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 25%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 2700 gram)

Ingredienser

Visa:

Senap skånsk 2.0 dl 8%

Äggula 2.0 styck 2%

Råsocker 1.0 msk 1%

Maizena ljus 2.0 msk 1%

Ströbröd 3.0 msk 2%

Skinka rimmad kokt 1.0 styck 85%

 

Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Blanda senap med äggulor och råsocker. Sikta lite maizena över skinka. Bred på senapen på skinkan. Strö över ströbröd. Griljera i ugnen cirka 15 minuter.

Fler recept inom Skinkstek, julskinka

Liknande recept som Magnus griljering av skinka