Snabb dillkyckling

Snabb dillkyckling

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kycklingfilé med skinn

400.0 

gram

Kycklingfond konc.

1.0 

msk

Vatten

4.0 

dl

Haricots verts frysta

300.0 

gram

Maizena ljus

3.0 

msk

Inläggningsättika, 1-2-3-lag

4.0 

msk

Matlagningsgrädde

1.5 

dl

Dill finhackad

1.0 

dl

Morötter

200.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 86

Kcal / portion: 288

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1153 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 4%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 334 gram)

Ingredienser

Visa:

Kycklingfilé med skinn 400.0 gram 51%

Kycklingfond konc. 1.0 msk 4%

Vatten 4.0 dl 0%

Haricots verts frysta 300.0 gram 9%

Maizena ljus 3.0 msk 7%

Inläggningsättika, 1-2-3-lag 4.0 msk 2%

Matlagningsgrädde 1.5 dl 21%

Dill finhackad 1.0 dl 1%

Morötter 200.0 gram 5%

Tillagning

  1. Skiva morötter och skär kycklingen i mindre bitar.
  2. Koka upp buljong och vatten. Sjud kycklingen och morötterna i 5-10 minuter tills kycklingen är färdig under lock.
  3. Red av, tillsätt grädde och lägg i haricots verts. Koka någon minut.
  4. Smaka av med inläggningsättika och ditt.

Fler recept inom Bräserad kyckling, grytor ¤

Liknande recept som Snabb dillkyckling