
Sydfransk fisksoppa
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 716

GBR (GI) / port: 0
Recept: 4296 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 10%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Gul lök 1.0 st stor 2%
Olivolja 2.5 msk 7%
Krossade tomater 1.0 burk 2%
Vitlök torkad 2.5 klyftor 1%
Saffran 0,5 gram 1.0 förp. 0%
Fiskbuljong 1.0 liter 1%
Torrt vitt vin 3.5 dl 6%
Purjolök strimlad 1.5 dl 0%
Morot finriven 1.5 dl 1%
Fänkål 1.0 styck 2%
Laxfilé färsk 450.0 gram 19%
Torskfilé 400.0 gram 7%
Räkor skalade 6.0 styck 1%
Räkor med skal 500.0 gram 6%
Basilika finhackad 1.0 dl 0%
Olas aioli
Vitlök torkad 2.5 klyftor 1%
Salt 1.0 krm 0%
Saffran 0,5 gram 1.0 förp. 0%
Äggula 2.0 styck 2%
Dijonsenap ¤ 2.5 tsk 0%
Olivolja 2.5 dl 44%
Tillagning
- Detta är ett testrecept som ingår i en analys av GI-metoden. Därför finns inte beskrivning av tillvägagångssätt med.
Receptet är hämtat från hemsidan GI-Viktkoll.
Fler recept inom Ej kategoriserade recept
Liknande recept som Sydfransk fisksoppa
-
Apelsinbakad lax och svart bönsallad med rosmarin och mandel
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare:
-
Bovetevåffla med grön grädde ¤
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Cheesecakeglass ¤
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Filodegspaket med kaneläpplen
Svårighet: Lätt, Receptgivare:
-
Grekisk sallad för en
Receptgivare:
-
Glasstårta med choklad och jordgubbar
Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare:
-
Grillad fisk med Uffes paprikasmörsås (LCHF-recept) ¤
Svårighet: Medel, Receptgivare:
-
Gunillas grönsaksgratäng
Receptgivare:
-
Gustafs Pasta
Receptgivare:
-
glasstårta med philadelfiaost
Receptgivare: