Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 149

Kcal / portion: 4164

GBR (GI) / port: 0
Recept: 4164 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 24%
Fett: 5%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Skinka rimmad kokt 1.0 styck 94%
Paprika röd 2.0 styck 2%
Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%
Ingefära mald 1.0 tsk 0%
Kryddnejlika mald 1.0 krm 0%
Chilifrukt röd 0.5 styck 0%
Ajvar 1.0 dl 2%
Äggula 2.0 styck 2%
Majsmjöl 0%
Ströbröd 0%
Kockskolan:
Om griljering > Äts ej
Så lagas skinka > Äts ej
Kock: Magnus, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Kärna ur paprika och chili. Lägg paprika och chili på ett bakplåtspapper. Rosta i ugnen tills de får färg. Låt svalna något. Dra bort skalet.
- Lägg paprika, ajvar relish, äggulor, vitlök, chili och kryddor i en mixer. Mixa slätt.
- Sikta lite majsmjöl över skinkan. Bred över paprikablandningen. Sikta över ströbröd. Sätt in i ugnen och griljera i cirka 10 minuter.
Fler recept inom Skinkstek, julskinka
Liknande recept som Paprikagriljering av julskinka
-
Hemrimmad skinka
Tid: 20 min (+ 360 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Svenskt Kött
-
Ugnslagad skinka
Tid: 3 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Knaperstek skinka på danskt vis
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Långbakad skinka med knaprig svål
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Kokt färsk eller rimmad skinka
Tid: 20 min (+ 1 tim 30 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sous videkokt skinkstek på enkelt sätt
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Bräserad skinkstek
Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Julskinkspanna
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Jambon de Persil - skinkaladåb
Tid: 20 min (+ 10 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Griljerad kokt skinka (julskinka)
Tid: 3 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan