Paprikagriljering av julskinka

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Paprikagriljering av julskinka

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Skinka rimmad kokt

1.0 

styck

Paprika röd

2.0 

styck

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Ingefära mald

1.0 

tsk

Kryddnejlika mald

1.0 

krm

Chilifrukt röd

0.5 

styck

Ajvar

1.0 

dl

Äggula

2.0 

styck

Majsmjöl

 

 

Ströbröd

 

 

 

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 149

Kcal / portion: 4164

GBR (GI) / port: 0

Recept: 4164 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 5%

Kolhydrater: 1%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 2792 gram)

Ingredienser

Visa:

Skinka rimmad kokt 1.0 styck 94%

Paprika röd 2.0 styck 2%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Ingefära mald 1.0 tsk 0%

Kryddnejlika mald 1.0 krm 0%

Chilifrukt röd 0.5 styck 0%

Ajvar 1.0 dl 2%

Äggula 2.0 styck 2%

Majsmjöl 0%

Ströbröd 0%

 

Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.

  2. Kärna ur paprika och chili. Lägg paprika och chili på ett bakplåtspapper. Rosta i ugnen tills de får färg. Låt svalna något. Dra bort skalet.

  3. Lägg paprika, ajvar relish, äggulor, vitlök, chili och kryddor i en mixer. Mixa slätt.

  4. Sikta lite majsmjöl över skinkan. Bred över paprikablandningen. Sikta över ströbröd. Sätt in i ugnen och griljera i cirka 10 minuter.

Fler recept inom Skinkstek, julskinka

Liknande recept som Paprikagriljering av julskinka