Campingpizza på tunnbröd

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Campingpizza på tunnbröd

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Tunnbröd mjukt

4.0 

skivor

Krossade tomater

370.0 

gram

Pinjenötter

50.0 

gram

Skinka lufttorkad

4.0 

skivor

Parmesan

70.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Tamarisoja }

2.0 

msk

Olivolja

4.0 

msk

Timjan

 

 

Chilipulver

 

 

Salt

 

 

 

Kockskolan:

 

Om pizza >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 416

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1663 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 16%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 182 gram)

Ingredienser

Visa:

Tunnbröd mjukt 4.0 skivor 24%

Krossade tomater 370.0 gram 5%

Pinjenötter 50.0 gram 20%

Skinka lufttorkad 4.0 skivor 7%

Parmesan 70.0 gram 15%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Tamarisoja } 2.0 msk 1%

Olivolja 4.0 msk 27%

Timjan 0%

Chilipulver 0%

Salt 0%

 

Kockskolan:

Om pizza > Äts ej

Tillagning (30 min )

  1. Skala och krossa vitlök. Lägg detta i en kastrull. Tillsätt tamarisoja och chilipulver. Låt småputtra cirka 15 minuter.
  2. Rosta pinjenötter i torr panna. Skiva parmesan.
  3. Hetta upp lite olja med timjan i stekpanna och lägg på brödet. Sänk värmen och stek på båda sidor.
  4. Fördela tomatsås, pinjenötter, parmesan och lufttorkad skinka på bröden. Salta.

Kockens kommentar

Rosta gärna nötter hemma och ta med färdiga. Blanda ner lite torkad timjan i olivoljan för god smaksättning.

Fler recept inom Pizza

Liknande recept som Campingpizza på tunnbröd