
Dijonsenapsill med färska primörer
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 496

GBR (GI) / port: 0
Recept: 496 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Ingredienser
5-minuterssill (ABBA) } 420.0 gram 80%
Dijonsenap ¤ 4.0 msk 13%
Morot mini 2.0 styck 4%
Dragon färskhackad 2.0 msk 0%
Salladslök 1.5 styck 2%
Tillagning (15 min )
- Skiva morot tunt. Koka upp dem hastigt och skölj av med kallt vatten. Strimla salladslök.
- Häll av lagen från sillen i en skål. Skär sillen i fina bitar.
- Vispa ut senap i lagen. Varva sill och grönsaker. Slå över lagen.
- Låt dra i 10 minuter.
Fler recept inom Sillrätter
Liknande recept som Dijonsenapsill med färska primörer
-
Svenskt sillbord - checklista
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjeröra i glas
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Klassisk gubbröra ¤
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Matjessill med gräddfil & gräslök
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Fräsch yoghurtsill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Tångsill
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Pestosill
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Basilikasill
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddpepparsill med gräddfilsprimörer och citronvinaigrette
Svårighet: Medel, Receptgivare: Fredrik Eriksson *