Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 443

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1770 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 12%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Cocktailtomater 400.0 gram 6%
Mozzarella 500.0 gram 72%
Soltorkade tomater 8.0 styck 4%
Oliver i olja avrunna 32.0 styck 9%
Vitlök i olja konserv 8.0 klyftor 9%
Flingsalt 0%
Tillbehör:
Kock: Karin Ihre
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Halvera tomater och skär osten i bitar.
Hacka de soltorkade tomaterna. - Blanda ingredienserna och strö över flingsalt. Servera med ett gott bröd till.
Kockens kommentar
Ett extremt enkelt recept som, om man vill, inte behövs tillagas dagen före - dvs bara att handla ingredienserna på väg till jobbet eller på lunchen för att sedan blanda/tillaga dem.
Fler recept inom Matlåda
Liknande recept som Tomat- och mozzarellasallad med soltorkade tomater
-
Cheddarpaj med broccoli och paprika
Tid: 1 tim 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Sofia
-
Ugnsbakad falukorv med senapssås och tomatsallad
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Frasig köttfärspaj
Tid: 1 tim 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Kockskolan
-
Mozzarella- och tomatfylld kycklingfilé
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Ciabatta med kyckling- och cashewröra
Tid: 25 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Citrus- och kycklingsallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Lökpaj
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Italiensk tomat- och zucchinipaj
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Spenatlasagne
Tid: 40 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Köttfärslimpa
Tid: 1 tim , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anna, Kockskolan