Lägg till ingredienser

Satser (ā 12 st): 1

Vispgrädde

1.5 

dl

Mörk choklad 70%

200.0 

gram

Strösocker

0.5 

dl

Hallonsylt

0.5 

dl

Kokosflingor

1.0 

dl

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 455

Kcal / portion: 2247

GBR (GI) / port: 21

Recept: 2247 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 32%

Kolhydrater: 37%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 494 gram)

Ingredienser

Visa:

Vispgrädde 1.5 dl 24%

Mörk choklad 70% 200.0 gram 51%

Strösocker 0.5 dl 8%

Hallonsylt 0.5 dl 5%

Kokosflingor 1.0 dl 11%

Tillagning (10 min + 2 tim )

  1. Koka upp grädden och dra åt sidan.

  2. Bryt choklad och lägg i grädden.
    Tillsätt även socker och sylt.
    Blanda väl till jämn smet.
    Ställ in i kylskåpet i ett par timmar.

  3. Rosta kokos hastigt (stek i torr panna).
    Lägg över på tallrik för att kallna.

  4. Rulla bollar av smeten och rulla dem sedan i kokosen. Ställ kallt tills servering.

Fler recept inom Praliner, tryffel

Liknande recept som Morsdagstryffel