Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 170

Kcal / portion: 419

GBR (GI) / port: 1
Recept: 838 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 14%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Yoghurt turkisk 4.0 dl 57%
Pesto Genovese 3.0 msk 29%
Honung flytande 1.0 tsk 3%
Kock: Mita, GI-boden
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min )
- Blanda yoghurt med pesto.
- Smaka av med honung, peppar och salt.
Kockens kommentar
Krämen passar till allehanda mat eller som dippkräm.
Fler recept inom Dipptugg
Liknande recept som Italiensk pestokräm
-
Grönsaksdip med 3 enkla såser (drinktilltugg)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Italiensk pestokräm
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Mita, GI-boden
-
Mexikansk guacamole
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anna, Kockskolan
-
Sardell- och nässeldipp
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Avokadoröra
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Sardelltapenade (drinktilltugg)
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Cashewsmör
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Guacamole (drinktilltugg)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Romdip (drinktilltugg)
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Sofia
-
Räk- & romdip med chilisting (drinktilltugg)
Tid: 5 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan