Koriander- och ingefärssill

Foto: Martin Hanner, Spisa.nu ¤

Koriander- och ingefärssill

Lägg till ingredienser

Bufféportioner: 6

Inläggningssill

200.0 

gram

Koriander färsk

1.0 

kruka

Ingefära färsk

2.0 

cm

Äpple helst rött

1.0 

styck

Yoghurt turkisk

250.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 136

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 0

Recept: 813 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 10%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 100 gram)

Ingredienser

Visa:

Inläggningssill 200.0 gram 51%

Koriander färsk 1.0 kruka 1%

Ingefära färsk 2.0 cm 2%

Äpple helst rött 1.0 styck 6%

Yoghurt turkisk 250.0 gram 34%

Salt och peppar 0%

Tillagning (15 min + 1 tim )

  1. Finhacka koriander (se kommentar).
    Skala och finriv ingefära.
    Kärna ur äpple, halvera och skiva tunt.
    Skär sillen i bitar.

  2. Blanda alla ingredienser i en bunke.
    Låt stå och dra i minst 1 timme.

Kockens kommentar

Koriander har en speciell smak som inte alla tycker om. Var därför lite försiktig med mängden enligt egen smak.

Fler recept inom Påsksill

Liknande recept som Koriander- och ingefärssill