Lägg till ingredienser

Portioner: 2

5-minuterssill

200.0 

gram

Rödlök

0.5 

styck

Äpple syrligt

1.0 

st liten

 

Lag:

 

Glögg

4.0 

dl

Lagerblad

3.0 

blad

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 209

Kcal / portion: 209

GBR (GI) / port: 0

Recept: 418 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 16%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 100 gram)

Ingredienser

Visa:

5-minuterssill 200.0 gram 100%

Rödlök 0.5 styck Äts ej

Äpple syrligt 1.0 st liten Äts ej

 

Lag:

Glögg 4.0 dl Äts ej

Lagerblad 3.0 blad Äts ej

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

Tillagning (10 min + 48 tim )

  1. Skär sillfiléerna i cm-tjocka bitar. Skala och skiva lök tunt. Skala, kärna ur och skiva äpple.
  2. Varva sill, lök, lagerblad i en glasburk. Häll över kall glögg så att det täcker sillen.
  3. Sätt in i kylskåp i minst två dygn.

Kockens kommentar

Använd den glögg som Du tycker om.
Vi använde en röd starkvinsglögg.

Passar till

Hemlagat rågbröd

Fler recept inom Sillinläggningar

Liknande recept som Glöggsill