Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 188

Kcal / portion: 122

GBR (GI) / port: 0
Recept: 489 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 20%
Fett: 11%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Tonfisk i olja konserv 200.0 gram 77%
Majonnäs lätt 2.0 msk 19%
Kapris 1.0 msk 1%
Senap fransk osötad 1.0 msk 3%
Tillbehör:
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Blanda tonfisken med övriga ingredienser.
Smaka av med salt och peppar. - Servera med skivad baguette eller annat ljust eller mörkt bröd att lägga röran på.
Kockens kommentar
Röran kan fungera väl som plockmat på ett smörgåsbord, eller som enklare måltid.
Fler recept inom Tillbehör
Liknande recept som Tonfisksallad (röra)
-
Kokt potatis - grundrecept
Tid: 30 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Färsk potatissallad med jordgubbar
Tid: 40 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Somrig potatis- och grönsakssallad
Tid: 45 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Kryddig melonsallad
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Grönsallad helt enkelt
Tid: 7 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Bakade primörbetor med ansjovissmör
Tid: 50 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Fraiche crème med rödlök
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Färskost med dill, citron och vitlök
Tid: 5 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Almas rabarberlemonad
Tid: 1 tim 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Enbär- och timjancrème
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Anne, Kockskolan