Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Ansjovis-/sardellfiléer

15.0 

styck

Gul lök hackad

1.0 

dl

Kapris hackad

1.5 

dl

Rödbetor inlagda

3.0 

dl

Äggula

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Dryckestips

O.P. Anderson Aquavit

Kryddat brännvin
Pris: 255 kr

Fler dryckestips

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 96

Kcal / portion: 130

GBR (GI) / port: 1

Recept: 519 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 6%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 135 gram)

Ingredienser

Visa:

Ansjovis-/sardellfiléer 15.0 styck 31%

Gul lök hackad 1.0 dl 4%

Kapris hackad 1.5 dl 9%

Rödbetor inlagda 3.0 dl 17%

Äggula 4.0 styck 39%

Tillagning (10 min )

  1. Hacka ansjovisfiléer och lägg dem i en liten ring mitt på varje tallrik. Ringen ska vara så stor att en äggula får plats inuti.

  2. Lägg lök, kapris och hackade rödbetor i ringar runt om ansjovisen. Placera till sist äggulan i mitten och servera.

Fler recept inom Sillrätter

Liknande recept som Solöga/Fågelbo