Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fläskkött rester (karré e.d.)

600.0 

gram

Tomater

4.0 

styck

Sallatsblad

 

 

Senap fransk osötad

 

 

Smör el. margarin

 

 

Salt

 

 

Småfranska

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 525

GBR (GI) / port: 11

Recept: 2101 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 5%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 1%

(Tillagad portion: 346 gram)

Ingredienser

Visa:

Fläskkött rester (karré e.d.) 600.0 gram 47%

Tomater 4.0 styck 3%

Sallatsblad 0%

Senap fransk osötad 0%

Smör el. margarin 0%

Salt 0%

Småfranska 4.0 styck 49%

Tillagning (10 min )

  1. Skär köttet i tunna skivor.
    Skiva tomater.

  2. Dela franskbrödet och bred på smör eller margarin.

  3. Lägg sallatsblad på underbrödet,
    sedan 4-5 skivor kött och salta lätt,
    senap och tomatskivor,
    sallat igen och ytterligare 4-5 köttskivor
    och överst den andra brödhalvan.

Fler recept inom Mackor

Liknande recept som Karrésmörgås