Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 525

GBR (GI) / port: 11
Recept: 2101 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 5%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Fläskkött rester (karré e.d.) 600.0 gram 47%
Tomater 4.0 styck 3%
Sallatsblad 0%
Salt 0%
Småfranska 4.0 styck 49%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (10 min )
- Skär köttet i tunna skivor.
Skiva tomater. - Dela franskbrödet och bred på smör eller margarin.
- Lägg sallatsblad på underbrödet,
sedan 4-5 skivor kött och salta lätt,
senap och tomatskivor,
sallat igen och ytterligare 4-5 köttskivor
och överst den andra brödhalvan.
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Karrésmörgås
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan