Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 294

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1175 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 11%
Kolhydrater: 15%
Fibrer: 2%
Ingredienser
Leverpastej skivbar (26% fett) 250.0 gram 63%
Matbröd gärna mörkt 4.0 skivor 34%
Sallatsblad 4.0 blad 1%
Tomater 1.0 styck 1%
Persilja 1.0 kvist 0%
Gurka 0%
Ger 1 smörgås/portion
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (6 min )
- Bred matfett på brödet och lägg på sallatsblad. Lägg sedan över skivad leverpastej, tomat och gurka.
- Garnera med persilja eller annat grönt. Servera.
Fler recept inom Mackor
Liknande recept som Leverpastej & gurka
-
Köttdagobert
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Club sandwich - aristokratisk kycklingmacka
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skinktoast
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Köttbullsmacka med rödbetsmajonnäs
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Panini med brie och salami
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Knäckemacka med grillad squash, chevreost, sallad och balsamsirap
Tid: 20 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Karin Ihre
-
Panini med leverpastej och gurka
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Panini med kalkon
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Flatålsmacka med äggröra (förrätt)
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Varm räktoast med mango, chili och tomat
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan