Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Skinkspad }

5.0 

dl

Prinskorv

8.0 

styck

Fläskkorv

8.0 

skivor

Vörtbröd }

8.0 

skivor

 

Tillbehör:

 

Senap svensk

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 152

Kcal / portion: 464

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1854 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 8%

Kolhydrater: 16%

Fibrer: 2%

(Tillagad portion: 305 gram)

Ingredienser

Visa:

Skinkspad } 5.0 dl 2%

Prinskorv 8.0 styck 17%

Fläskkorv 8.0 skivor %

Vörtbröd } 8.0 skivor 50%

 

Tillbehör:

Senap svensk 0%

Tillagning (12 min )

  1. Stek prinskorvarna eller använd tidigare stekta. Skär upp skivor av fläskkorven. Skär upp vörtbröd.

  2. Koka upp skinkspadet med korvbitarna i. Smaka av med kryddor, eller späd med vatten efter egen smak.

  3. Servera doppet riktigt varmt. Låt gästerna doppa brödet i spadet med en hålslev. Servera senap till.

Kockens kommentar

Önskas mager soppa: Sätt skinkspadet kallt. På ytan bildas ett vitt stelnat fettlager, som kan tas bort. Förvara skinkspad kallt och använd endast en del av spadet åt gången.

Fler recept inom Kötträtter till jul

Liknande recept som Dopp i grytan