Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 326

Kcal / portion: 578

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2313 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 14%
Fett: 28%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Ingredienser
Chorizokorv svensk 1.0 styck 20%
Bratwurst 1.0 styck 13%
Kranjska } 1.0 styck 11%
Red hot chorizo 1.0 styck 14%
Schalottenlök finhackad 4.0 styck 4%
Bacon 2.0 förp. 42%
Champinjoner färska 12.0 st små 1%
Persilja till garnering 1.0 kvist 0%
Matfett till stekning 2.0 msk 8%
Kock: Petter, Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (20 min )
- Skala och hacka charlottenlök grovt. Hacka även bacon, korvar och svamp.
- Lägg matfett i en upphettad stekpanna och fräs bacon och svamp på medelhög värme i någon minut.
- Tillsätt korv och lök och stek alla ingredienser i cirka 3 minuter tills de har fått en fin gyllenbrun färg.
- Lägg upp på fat, garnera med persilja. Servera.
Kockens kommentar
Korvpanna är en enkel rätt som är lätt att göra. Korvar och bacon ger sälta och krydda, ytterligare kryddor behövs inte.
Fler recept inom Kötträtter till jul
Liknande recept som Korvpanna
-
Griljerad kokt julskinka utan ben
Tid: 3 tim (+ 2 tim) , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Köttbullar (buffé)
Tid: 30 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Anne, Kockskolan
-
Saftigaste julskinkan
Tid: 24 tim , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapsgriljering av julskinka (senapsgriljera)
Tid: 20 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Pia, Kockskolan
-
Magnus griljering
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Apelsingriljering
Tid: 7 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Julskinkspanna
Tid: 15 min , Svårighet: Medel, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Örtgriljering
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Julskinkgriljering med äpple och ingefära
Tid: 15 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Magnus, Kockskolan
-
Dopp i grytan
Tid: 12 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Pia, Kockskolan