Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 2
Recept: 702 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 12%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 0%
Ingredienser
Inlagd sill 300.0 gram 100%
Sås:
Tomatjuice 2.0 dl Äts ej
Matolja (rapsolja) 0.5 dl Äts ej
Ättikssprit 2.0 msk Äts ej
Strösocker 0.5 dl Äts ej
Sherry (torr) 2.0 msk Äts ej
Lagerblad 2.0 blad Äts ej
Kryddpeppar hel 6.0 styck Äts ej
Rödlök 1.0 styck Äts ej
Kockskolan:
Så läggs sill in > Äts ej
Kock: Kockskolan
Uppdragsgivare: Kunskapskokboken
Tillagning (5 min + 24 tim )
- Skär sillfiléerna i bitar och lägg i en skål.
- Blanda ihop såsen. Rör om tills sockret löser sig och häll såsen över fisken. Lägg plastfolie över skålen och låt sillen stå och dra in såsen över natten i kylskåp innan den serveras.
Fler recept inom Sillinläggningar
Liknande recept som Sherrysill
-
Inlagd sill
Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Löksill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Inlagd glasmästarsill
Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Ättiksströmming, inlagd strömming
Tid: 20 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Sursild - enkel norsk inlagd sill
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Petter, Kockskolan
-
Senapssill
Tid: 5 min (+ 24 tim) , Svårighet: Mkt lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung
Tid: 10 min , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tom Sjöstedt
-
Havtornssill
Svårighet: Lätt, Receptgivare: Fredriks Fika
-
Glöggsill
Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Kockskolan
-
Skånsk kryddsill
Tid: 20 min (+ 36 tim) , Svårighet: Lätt, Receptgivare: Tore Wretman