Lägg till ingredienser

Antal portioner: 3

Inlagd sill

300.0 

gram

 

Sås:

 

Tomatjuice

2.0 

dl

Matolja (rapsolja)

0.5 

dl

Ättikssprit

2.0 

msk

Strösocker

0.5 

dl

Sherry (torr)

2.0 

msk

Lagerblad

2.0 

blad

Kryddpeppar hel

6.0 

styck

Rödlök

1.0 

styck

 

Kockskolan:

 

Så läggs sill in >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 234

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 2

Recept: 702 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 12%

Kolhydrater: 22%

Fibrer: 0%

(Tillagad portion: 100 gram)

Ingredienser

Visa:

Inlagd sill 300.0 gram 100%

 

Sås:

Tomatjuice 2.0 dl Äts ej

Matolja (rapsolja) 0.5 dl Äts ej

Ättikssprit 2.0 msk Äts ej

Strösocker 0.5 dl Äts ej

Sherry (torr) 2.0 msk Äts ej

Lagerblad 2.0 blad Äts ej

Kryddpeppar hel 6.0 styck Äts ej

Rödlök 1.0 styck Äts ej

 

Kockskolan:

Så läggs sill in > Äts ej

Tillagning (5 min + 24 tim )

  1. Skär sillfiléerna i bitar och lägg i en skål.
  2. Blanda ihop såsen. Rör om tills sockret löser sig och häll såsen över fisken. Lägg plastfolie över skålen och låt sillen stå och dra in såsen över natten i kylskåp innan den serveras.

Fler recept inom Sillinläggningar

Liknande recept som Sherrysill