Dryck till kraftfull oxköttsrätt
Oxköttsrätter är ofta mustiga och kraftfulla, i synnerhet om rätten består av oxens fettrikare köttdelar som högrev, bog, bringa, eller entecôte. Även tillbehören är ofta mustiga vilket gör hela anrättningen kraftfull och vanligtvis smakrik.
Grundregeln är att till kraftfull mat väljs en fylligare dryck, men helheten av rättens smak är väsentlig för det slutliga valet.
Detta är en samlingssida.
Klicka på flaska för varufakta.
Klicka på "Mer information" för detaljerad information.
Dryck till syrlig oxköttsrätt
-
Kryddigt rött vin
80 kr, Nr 3134
-
Mjukt rött vin
89 kr, Nr 32335
-
Kryddigt rött vin
99 kr, Nr SB 22300
-
Smakrikt rött vin
Simonsig Labyrinth Cabernet Sauvignon
129 kr, Nr 473472 BS
Dryck till smakrik oxköttsrätt
-
Smakrikt rött vin
Santa Ana Reserve Malbec Shiraz
69 kr, Nr 2033
-
Kryddigt rött vin
68 kr, Nr 6026
-
Smakrikt rött vin
Neethlingshof Cabernet Sauvignon
89 kr, Nr 72287 BS
-
Kryddigt rött vin
105 kr, Nr 2525
Dryck till kryddig oxköttsrätt
-
Kryddigt rött vin
Musella Valpolicella Superiore
99 kr, Nr 2393
-
Kryddigt rött vin
103 kr, Nr 4570
-
Kryddigt rött vin
Amarone della Valpolicella Classico
170 kr, Nr 2740
-
Kryddigt rött vin
Barolo Barolo Serralunga d´Alba
235 kr, Nr 2305