14 recept med Ostefterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Kalvdans (efterrätt)
Kalvdans görs egentligen på råmjölk (den mjölk man får när kalven är nyfödd)....
Tid: 35 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                91 Kcal / 100g
                124 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Äggost från Bohuslän (efterrätt)
Äggost är en slags färskost med anor från Bohuslän (läs mer > Om färskost)...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                133 Kcal / 100g
                514 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Camembertgratinerade plommon (ostefterrätt)
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                172 Kcal / 100g
                52 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Ost- och pepparkaksstubbe (ostefterrätt)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                185 Kcal / 100g
                95 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kvibille och pumpernickel med glöggelé
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
                212 Kcal / 100g
                272 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Färskosttårta på 3 ingredienser
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                269 Kcal / 100g
                221 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Digestiva chèvrebollar
Ostbollarna kan varieras i oändlighet med olika sorters dessertostar, olika vin...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                301 Kcal / 100g
                83 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Brietårta med hjortron
Svarighet: Lätt, Kock:
                306 Kcal / 100g
                635 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Ostbricka
Fransmännen äter vanligen ost utan tillbehör, med undantag för vitt bröd (bague...
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                355 Kcal / 100g
                444 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Hemlagad brännvinsost
Kocken rekomenderar Herrgård- eller fläderbrännvin.
Tid: 5 min (+ 3 tim) , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                385 Kcal / 100g
                2325 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)