Kvibille och pumpernickel med glöggelé
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om gelé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kvibille och pumpernickel med glöggelé

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 212

Kcal / portion: 272

GBR (GI) / port: 6

Recept: 1089 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 7%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 128 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om gelé > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (10 min + 24 tim )

  1. Lägg ostarna i en matberedare. Mixa slätt. Fördela massan på pumpernickel, varva i lager med pumpernickel i botten och på toppen. Lägg i press i kyl över natten.
  2. Lägg gelatinblad i kallt vatten 5 minuter.
  3. Koka upp glöggen. Smält gelatinet däri. Häll i en form. Ställ kallt att stelna.
  4. Skär pumpernickeln i 4 delar. Hacka gelen. Lägg snyggt på en assiett.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem