
Kvibille och pumpernickel med glöggelé
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 212

Kcal / portion: 272

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1089 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 7%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 24 tim )
- Lägg ostarna i en matberedare. Mixa slätt. Fördela massan på pumpernickel, varva i lager med pumpernickel i botten och på toppen. Lägg i press i kyl över natten.
- Lägg gelatinblad i kallt vatten 5 minuter.
- Koka upp glöggen. Smält gelatinet däri. Häll i en form. Ställ kallt att stelna.
- Skär pumpernickeln i 4 delar. Hacka gelen. Lägg snyggt på en assiett.
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)