Kvibille och pumpernickel med glöggelé
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 212
            Kcal / portion: 272
            GBR (GI) / port: 6
Recept: 1089 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 7%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (10 min + 24 tim )
- Lägg ostarna i en matberedare. Mixa slätt. Fördela massan på pumpernickel, varva i lager med pumpernickel i botten och på toppen. Lägg i press i kyl över natten.
 - Lägg gelatinblad i kallt vatten 5 minuter.
 - Koka upp glöggen. Smält gelatinet däri. Häll i en form. Ställ kallt att stelna.
 - Skär pumpernickeln i 4 delar. Hacka gelen. Lägg snyggt på en assiett.
 
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)