Hemlagad brännvinsost
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 385
            Kcal / portion: 2325
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 2325 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 26%
Fett: 31%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Hårdost lagrad 600.0 gram 100%
Brännvin (kryddat) 4.0 gram 0%
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (5 min + 3 tim )
- Lägg ost i en påse. Slå på spriten. Låt ligga i kylskåp några timmar, ju längre desto godare.
 
Kockens kommentar
Kocken rekomenderar Herrgård- eller fläderbrännvin.
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
 - Inlagd, macererad frukt ¤
 - Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
 - Krämefterrätt, pannacotta, pudding
 - Fromage, mousse ¤
 - Maräng ¤
 - Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
 - Hemlagad glass ¤
 - Glassdessert ¤
 - Sorbet, sherbet, granité ¤
 - Cheesecakes ¤
 - Ostefterrätter
 - (Paj, tårta, bakelse >)
 - (Varma efterrätter >)