10 recept med Friterat grönt
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Friterade panerade grönsaker
Grönsaker flyter upp när de börjar bli klara. Dock brukar smeten fastna i bot...
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
                111 Kcal / 100g
                248 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Friterad persilja
Friterad persilja passar i stort sett till all friterad mat, förutsatt att ...
Tid: 5 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                35 Kcal / 100g
                12 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Friterade lökringar, tre varianter
Något standardrecept finns egentligen inte, det är svårt att hitta två rece...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                182 Kcal / 100g
                147 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Friterad svamp
Friterad svamp passar som tillbehör till alla slags kötträtter, men även till...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                36 Kcal / 100g
                14 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Friterade rotfruktschips (palsternacka, svartrot e.d.)
Använd de friterade rotfruktsskivorna som snacks eller som tillbehör och deko...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                79 Kcal / 100g
                27 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Falafel, vegetariska friterade kikätsbollar
Det finns många varianter av falafel. Konserverade kikärter kan användas, m...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                138 Kcal / 100g
                87 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Akara, nigeriansk fritterad bönmos
Tricket för att få bönbollarna härligt fluffiga är att mixa smeten riktigt ...
Tid: 30 min (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                177 Kcal / 100g
                313 Kcal / portion
                GBR (GI) 14 / portion
 - 
              
              Pakora, indisk friterad grönsakssnacks
Tänk på att het olja är bränn- och brandfarligt. Läs mer > Så friterar man...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                124 Kcal / 100g
                35 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Mirchi bahji, indiskt friterat grönt i kikärtsdeg
Bhaji (bhajee, bhajji) kallas friterade grönsaker i syd-västra Indien. I norr...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                287 Kcal / 100g
                298 Kcal / portion
                GBR (GI) 14 / portion
 - 
              
              Banandumplings, banankroketter
Receptet hämtat från filmen. Kocken experimenterar med lite bakpulver och bik...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                114 Kcal / 100g
                336 Kcal / portion
                GBR (GI) 24 / portion
 
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
 - (Salladsförrätter >)
 - (Salladssås, dressing >)
 - Salsasallader ¤
 - Kål- och råkostsallader ¤
 - Kokta grönsaker
 - Kokta rotfrukter
 - Grön mousse, puré, paté
 - Stuvat grönt
 - Grönt i ugn
 - Stekt, wokad grönt
 - Grillat grönt
 - Friterat grönt
 - (Röror till mat & smörgås >)
 - (Inlagt- & marinerat >)
 - (Geléer & fruktinläggn. >)