23 recept med Oljesås, majonnässåser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Vitlöks- och kaprismajonnäs
Använd god olivolja. Det går också att använda olja från inlagda, grönsaker...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Patrik, Smaka & Se ¤
                252 Kcal / 100g
                148 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Klassisk rödbetsmajonnäs
Enkelt tillbehör som passar till smörgåsar, sallader, fisk- och kötträtter.
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                273 Kcal / 100g
                376 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Libanesisk taratorsås
Tahinipasta finns att köpa i välsorterade butiker, men kan enkelt tillredas a...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                293 Kcal / 100g
                288 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor
Detta är en variant av remouladsås, men tillredd på kokta ägg i stället för...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                436 Kcal / 100g
                450 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Chimichurri sauce, dressingsås till grillat
Det finns många varianter av chimichurri, men denna tror vi ligger närmast ...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                466 Kcal / 100g
                808 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Senapsmajonnäs till laxen
Denna majonäs passar väl till julbordets inkokta eller varmrökta lax.
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                506 Kcal / 100g
                517 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Kaviarcręme
En enkel röra som passar till mycket och som lätt kan varieras. Byt ut crčme fr...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                550 Kcal / 100g
                626 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Äggvitemajonnäs
Ett bra sätt att ta tillvara överbliven äggvita. Används som smörgåspålägg...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                551 Kcal / 100g
                410 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Aīoli, klassisk provensalsk vitlöksmajonnäs
Aīoli är en vitlökskryddad sås ursprungligen från Provence. I gamla recept st...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                568 Kcal / 100g
                607 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Remoulad ā la Anne
En remouladsås består av majonnäs, inlagd gurka, kapris och bladkryddor. In...
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                605 Kcal / 100g
                560 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)