23 recept med Oljesås, majonnässåser

  • Vitlöks- och kaprismajonnäs

    Vitlöks- och kaprismajonnäs

    Använd god olivolja. Det går också att använda olja från inlagda, grönsaker...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Patrik, Smaka & Se ¤

    252 Kcal / 100g

    148 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Klassisk rödbetsmajonnäs

    Klassisk rödbetsmajonnäs

    Enkelt tillbehör som passar till smörgåsar, sallader, fisk- och kötträtter.

    Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    273 Kcal / 100g

    376 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Libanesisk taratorsås

    Libanesisk taratorsås

    Tahinipasta finns att köpa i välsorterade butiker, men kan enkelt tillredas a...

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    293 Kcal / 100g

    288 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor

    Sauce Tartare (tartarsås), remouladliknade sås med hårdkokta äggulor

    Detta är en variant av remouladsås, men tillredd på kokta ägg i stället för...

    Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    436 Kcal / 100g

    450 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Chimichurri sauce, dressingsås till grillat

    Chimichurri sauce, dressingsås till grillat

    Det finns många varianter av chimichurri, men denna tror vi ligger närmast ...

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan

    466 Kcal / 100g

    808 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Senapsmajonnäs till laxen

    Senapsmajonnäs till laxen

    Denna majonäs passar väl till julbordets inkokta eller varmrökta lax.

    Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    506 Kcal / 100g

    517 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Kaviarcręme

    Kaviarcręme

    En enkel röra som passar till mycket och som lätt kan varieras. Byt ut crčme fr...

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    550 Kcal / 100g

    626 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Äggvitemajonnäs

    Äggvitemajonnäs

    Ett bra sätt att ta tillvara överbliven äggvita. Används som smörgåspålägg...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    551 Kcal / 100g

    410 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Aīoli, klassisk provensalsk vitlöksmajonnäs

    Aīoli, klassisk provensalsk vitlöksmajonnäs

    Aīoli är en vitlökskryddad sås ursprungligen från Provence. I gamla recept st...

    Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    568 Kcal / 100g

    607 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Remoulad ā la Anne

    Remoulad ā la Anne

    En remouladsås består av majonnäs, inlagd gurka, kapris och bladkryddor. In...

    Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    605 Kcal / 100g

    560 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem