Remoulad ā la Anne
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 605
            Kcal / portion: 560
            GBR (GI) / port: 0
Recept: 3360 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 67%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sås till stekt fisk > Äts ej
Sås till kokt fisk > Äts ej
Om dippsåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Låt äggulor och olja bli rumsvarma.
 - Lägg äggulorna i en bunke tilsammans med vinäger, honungdijon och salt.
 - Vispa med elvisp. Ringla i lite olja i taget under kraftig vispning. Ringla sedan ned ljummet vatten så att såsen inte blir för tjock.
 - Finhacka, mixa cornichons och blanda i.
 
Kockens kommentar
En remouladsås består av majonnäs, inlagd gurka, kapris och bladkryddor. Inom ramen för detta finns många varianter. Läs mer > Om remouladsås. Passar fill fisk, särskilt stekt fisk. Bra även som dippsås ( läs mer > Om dippsåser).Alternativ
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
 - Vita såser, bechamelsåser
 - Ljusa såser, veloutesåser
 - Mörka såser, skysåser
 - Smörsåser ¤
 - Hollandaisesåser
 - Oljesås, majonnässåser
 - Senapssåser
 - Salladssås, dressing, pesto
 - Tomatsåser, chilisåser
 - Grillsåser, marinader
 - Asiatiska såser
 - Skum sås, vita krämer ¤
 - Röror till mat och smörgås ¤
 - (Efterrättssås >)