
Remoulad ā la Anne
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 605

Kcal / portion: 560

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3360 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 1%
Fett: 67%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Sås till stekt fisk > Äts ej
Sås till kokt fisk > Äts ej
Om dippsåser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Anne, Kockskolan
Tillagning (15 min )
- Låt äggulor och olja bli rumsvarma.
- Lägg äggulorna i en bunke tilsammans med vinäger, honungdijon och salt.
- Vispa med elvisp. Ringla i lite olja i taget under kraftig vispning. Ringla sedan ned ljummet vatten så att såsen inte blir för tjock.
- Finhacka, mixa cornichons och blanda i.
Kockens kommentar
En remouladsås består av majonnäs, inlagd gurka, kapris och bladkryddor. Inom ramen för detta finns många varianter. Läs mer > Om remouladsås. Passar fill fisk, särskilt stekt fisk. Bra även som dippsås ( läs mer > Om dippsåser).Alternativ
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)