Remoulad ā la Anne
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 6

Sås till stekt fisk >

 

 

Sås till kokt fisk >

 

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Remoulad ā la Anne

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 605

Kcal / portion: 560

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3360 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 67%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 93 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till stekt fisk > Äts ej

Sås till kokt fisk > Äts ej

Om dippsåser > Äts ej

...

Skapat av
Anne, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Låt äggulor och olja bli rumsvarma.
  2. Lägg äggulorna i en bunke tilsammans med vinäger, honungdijon och salt.
  3. Vispa med elvisp. Ringla i lite olja i taget under kraftig vispning. Ringla sedan ned ljummet vatten så att såsen inte blir för tjock.
  4. Finhacka, mixa cornichons och blanda i.

Kockens kommentar

En remouladsås består av majonnäs, inlagd gurka, kapris och bladkryddor. Inom ramen för detta finns många varianter. Läs mer > Om remouladsås. Passar fill fisk, särskilt stekt fisk. Bra även som dippsås ( läs mer > Om dippsåser).

Alternativ

Sauce remoulade, remoladsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem