Kaviarcrême
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 3

Sås till stekt fisk >

 

 

Sås till skaldjur >

 

 

Om dippsåser >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kaviarcrême

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 550

Kcal / portion: 626

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1877 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 59%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 114 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till stekt fisk > Äts ej

Sås till skaldjur > Äts ej

Om dippsåser > Äts ej

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (10 min )

  1. Bäst är såsen gjord av hemlagad majonnäs. Se separat recept via länk nedan. Tidsåtgång är här ej medräknad.
  2. Hacka gräslök.
  3. Blanda ingredienserna. Garnera med gräslök.
  4. Serveras kall till exempel till fisrätt, eller som dippsås.

Kockens kommentar

En enkel röra som passar till mycket och som lätt kan varieras. Byt ut crème fraichen mot gräddfil, eller om syrligare smak önskas, till matlagningsyoghurt. Variera med olika färska örter och kryddor.

Passar till

Sesamkolja

Majonnäs hemlagad

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem