7 recept med Hare, kanin
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sydländsk kanin- eller hargryta
En normalstor hare väger urtagen 1,5-3 kilo. Cirka hälften är ben och rens, r...
Tid: 1 tim 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
103 Kcal / 100g
800 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Harfilé med kantareller och pinjenötssås
I svensk renlighetsiver brukar vi vanligen tvätta svamp. Bäst är dock att bar...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
115 Kcal / 100g
515 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Harragu med ingefära i chokladsås
För tjockare sås, tillsätt lite matlagningmjöl. Gnocchi tillagas på klassiskt...
Tid: 2 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
141 Kcal / 100g
774 Kcal / portion
GBR (GI) 14 / portion
-
Kanin eller hare i ugn
Har man en gryta som kan sättas in i ugn så går det bra att tillaga allt i gr...
Tid: 1 tim 10 min , Svarighet: Medel, Kock:
154 Kcal / 100g
782 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Harsadel med pommes pailles (höpotatis)
Ett enklare alternativ är att skära ut filéerna ur sadeln innan tillagning oc...
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
159 Kcal / 100g
1011 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Glaserad harfilé med hasselbackspotatis
Glasera innebär att man ger något en blank yta, man täcker med glasyr. Glaser...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock:
177 Kcal / 100g
773 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Bräserad hare med gräddsås på klassiskt vis
Brässerad hare med just gräddsås är en svensk klassiker. Annars är en skyså...
Tid: 7 tim (+ 48 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
185 Kcal / 100g
1080 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion