23 recept med Oxfilé, tournedos
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Marinerad tournedos med kastanjeplättar och äpplen i karamellsås
En tournedos skall vara 2,5 centimeter tjock och skuren ur filéns hjärta (mit...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
148 Kcal / 100g
614 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Oxfilé Strasbourgeoise
Svarighet: Medel, Kock:
152 Kcal / 100g
682 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Svärtad marinerad pepparstek
Kärntemperaturer ("innertemperatur"): Stekgrader kött *)Kärnte...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:
153 Kcal / 100g
824 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Tournedos Henri IV, oxfilé med kronärtskocka, bearnais och kulpotatis
Rätten inklusive bearnaise skapades 1836 till invigningen av restaurang Pav...
Svarighet: Avancerat, Kock:
154 Kcal / 100g
617 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Parmainlindad oxfilé i rödvinssås
Förfarandet att steka i två omgångar gör man för att få rosarött kött rakt ig...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
156 Kcal / 100g
935 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Oxfilé med rostade rotfrukter, färskost med örter
Svarighet: Medel, Kock:
165 Kcal / 100g
591 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tournedos Rossini
Originalreceptet är med stekt färsk gåslever. Rätten uppkallad efter den matg...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:
173 Kcal / 100g
691 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Coeur de filet Provençal, Oxfilé provencale
Coeur de filet (fr. "filéns hjärta") = filéns mittparti (läs mer,...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
177 Kcal / 100g
491 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Inbakad oxfilé
Populär rätt i Sverige på 1960- och 70-talet. Engelsk motsvarighet till inb...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Arla
178 Kcal / 100g
880 Kcal / portion
GBR (GI) 7 / portion
-
Oxfilé med bearnaise, stekt svamp och råstekt potatis
För att laga oxfilé till större sällskap, se recept > Oxfilé till stora sä...
Tid: 50 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
179 Kcal / 100g
964 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion