28 recept med Kokt ägg, stekt ägg, frukostägg
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Svensk Ägg Bénédictine
Detta är en svensk kopia av originalet Egg Benedict.
Tid: 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
157 Kcal / 100g
170 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Pocherade vaktelägg
Vaktelägg kokas inte på vanligt sätt för att de då är svåra att skala. Läs ...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
158 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Bräckt falukorv med stekt ägg och tomat
Att "bräcka" innebär att hastigt lättsteka vanligtvis utan extra fe...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
167 Kcal / 100g
275 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Oeuf sur le plat, shirred eggs - ägg på fat stekt i ugn på proffsens vis
Oeuf sur le plat = "ägg på fat", engelskans shirred eggs = "ih...
Tid: 30 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
173 Kcal / 100g
181 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Köttbullar med ägg och bacon till frukost
Näringsberäkning: Bacon som steks tappar mycket fett och vatten vid steknin...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
178 Kcal / 100g
402 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Bräckt brunchskinka med red-eye-gravy
Denna amerikanska sås skall egentligen tillredas med en kopp hett kaffe i stä...
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
182 Kcal / 100g
214 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Surkålssmörgås med äggröra till frukost
Blommorna på bilden är ätbara violer, vilka ibland finns att köpa i handeln.Sur...
Tid: 12 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
185 Kcal / 100g
319 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Oeuf en cocotte med smak, ägg i form
Oeuf en cocotte = "ägg i gryta". Cocotte är vanligtvis en stor gr...
Tid: 20 min (+ 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
194 Kcal / 100g
96 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pocherade panerade friterade ägg
Kocken i filmen använder en egen torrmix i stället för ströbröd och vänder äg...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
198 Kcal / 100g
136 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pannstekt ägg, vändstekt ägg - by the book
Snabbast är naturligtvis att helt enkelt knäcka äggen direkt i pannan. Stekt ...
Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
201 Kcal / 100g
97 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion