31 recept med Sillinläggningar

  • Inlagd glasmästarsill

    Inlagd glasmästarsill

    Hållbarhet: Sillen håller sig i sin lag upp till en vecka i kylskåp. Att lägg...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung

    Tom Sjöstedts Senapssill med apelsin och honung

    Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    233 Kcal / 100g

    0 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Glöggsill

    Glöggsill

    Använd den glögg som Du tycker om. Vi använde en röd starkvinsglögg.

    Tid: 10 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    209 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Tomatmarinerad sill

    Tomatmarinerad sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. ...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    209 Kcal / 100g

    261 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Basilikasill

    Basilikasill

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:

    201 Kcal / 100g

    843 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Sursild - enkel norsk inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra e.d. vi...

    Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:

    192 Kcal / 100g

    212 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Fredrik Erikssons Vodka och limesill

    Fredrik Erikssons Vodka och limesill

    Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Fredrik Eriksson *

    275 Kcal / 100g

    322 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Inlagd sill

    Inlagd sill

    Att lägga in färsk sill själv är vanskligt. Har man för lite salt, syra eller...

    Tid: 20 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    174 Kcal / 100g

    222 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Lime- och citrongrässill med chilismak

    Lime- och citrongrässill med chilismak

    I avsaknad av inläggningssill kan man ta vanlig inlagd löksill. Plocka ur sille...

    Tid: 20 min (+ 48 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef

    183 Kcal / 100g

    207 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Löksill

    Löksill

    Använd inläggningssill, inte färsk sill. Att lägga in färsk sill själv är van...

    Tid: 10 min (+ 6 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    173 Kcal / 100g

    220 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem