14 recept med Friterade kakor, bakverk
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Donuts, doughnuts, munkar, flottyrkransar - grundrecept
Utan hål i mitten blir det Berlinermunkar (se dito recept). En fin chokladv...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                418 Kcal / 100g
                407 Kcal / portion
                GBR (GI) 14 / portion
 - 
              
              Cronut = croissant + dougnut
Cronut (croissant+donut) är en variant av munkar (donuts) tillredd på en enkl...
Tid: 2 tim (+ 3 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
                285 Kcal / 100g
                386 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Gammaldags pösmunkar i munkjärn
Munkjärn ställs på spisens största platta. Man kan också grädda i ugn om jä...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Fredriks Fika
                433 Kcal / 100g
                88 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Berlinermunkar, Äppelmunkar, Berliner Pfannkuchen
Berlinermunkar kan tillagas i ugn, men då behövs en munkplåt, en plåt med h...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                366 Kcal / 100g
                204 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Schmalzkuchen, Schmalzgreben, Mutzen - friterade degknyten
Schmalzkuchen är klassiskt bakverk till jul. Läs mer > Så friteras finbr...
Tid: 30 min (+ 45 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                444 Kcal / 100g
                2074 Kcal / portion
                GBR (GI) 89 / portion
 - 
              
              Crullers, Cruller donuts-doughnuts, Germain crullers, French crullers
Bakverken kan glaseras på olika sätt, till exempel sockergaseras. Vanligt til...
Tid: 45 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                459 Kcal / 100g
                64 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Spritzkuchen (spritskaka), tyska munkar, German crullers
Spritzkuchen är munkar på tyskt vis. Ingrediensmängderna kan varieras en d...
Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                288 Kcal / 100g
                148 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Koreanska chapssal doughnuts, munkar med söt bönfyllning
Vidta försiktighet vid fritering, läs mer > Så friterar man. Läs mer om ...
Tid: 1 tim (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                337 Kcal / 100g
                187 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Churros, friterade munkar på spanskt vis (standardrecept)
Churros
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                356 Kcal / 100g
                228 Kcal / portion
                GBR (GI) 1 / portion
 - 
              
              Spanska churros
I filmen anges att man skall använda en degpump för att pressa strängar, vi...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                434 Kcal / 100g
                131 Kcal / portion
                GBR (GI) 12 / portion
 
Bullar, finbröd, kakor ¤
- Vetebröd, vetebullar
 - Saffransbröd
 - Semlor
 - Mjuka sockerkakor
 - Muffins, cupcakes
 - Kladdkaka, brownies
 - Rulltårtor
 - Kavlade småkakor
 - Pepparkakor
 - Skurna småkakor
 - Rullade, runda småkakor
 - Spritsade kakor, kakkringlor
 - Klickkakor, flarn
 - Formkakor
 - Friterade kakor, bakverk
 - Rån, kex, skorpor
 - Smörkräm till bakverk