18 recept med Surdegsbröd
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Kalljäst vitt surdegsbröd utan fördeg
Receptet förutsätter att man har tillgång till färdig surdegsgrund av vetem...
Tid: 20 min (+ 15 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Sébastien Boudet
61 Kcal / 100g
309 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Succariebröd, Karl XII fältbröd i Norge 1718
Skorporna blev väldigt hårda och måste doppas i vatten, öl eller vin för at...
Svarighet: Lätt, Kock: Karl XII
82 Kcal / 100g
330 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Rågsurdegsgrund, surdegsgrund på råg eller rågsikt
Mjöl väger cirka 60 gram per dl (80g = ~1,3 dl). Surdeg kan tillagas av fint ...
Tid: 15 min (+ 120 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
122 Kcal / 100g
310 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Glutenfri surdegsgrund
Receptet inspirerat av Kungsörnen. I stället för honung kan lite rivet äppl...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
135 Kcal / 100g
110 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Vetesurdegsgrund, surdegsgrund på vete
Mjöl väger cirka 60 gram per dl (100g = ~1,6 dl). Surdeg kan tillagas av vete...
Svarighet: Medel, Kock:
147 Kcal / 100g
406 Kcal / portion
GBR (GI) 24 / portion
-
Levain naturel au miel, vetesurdegsgrund med honung
Tid: 20 min (+ 72 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
181 Kcal / 100g
112 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Mörkt levainbröd utan fördeg
Mästerbagaren Håkan gör på sitt eget sätt och blandar en huvuddeg direkt ut...
Tid: 45 min (+ 28 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
228 Kcal / 100g
1456 Kcal / portion
GBR (GI) 129 / portion
-
Finskt surdegsrågbröd
Receptet förutsätter tillgång till rågsurdegsgrund, vilket tar en vecka...
Tid: 1 tim 30 min (+ 18 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Saltå Kvarn
230 Kcal / 100g
3300 Kcal / portion
GBR (GI) 135 / portion
-
Pain au levain, franskt kalljäst surdegsbröd
Pain levain är klassiskt franskt surdegsbröd, vanligtvis vitt ("nature...
Tid: 1 tim (+ 24 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Ramlösa Kvarn *
233 Kcal / 100g
4606 Kcal / portion
GBR (GI) 350 / portion
-
Mandelmanns ljusa surdegsbröd
För detaljerad beskrivning, förklaringar och alternativa bakmetoder, se > ...
Tid: 45 min (+ 16 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
235 Kcal / 100g
2626 Kcal / portion
GBR (GI) 215 / portion