29 recept med Vetebröd, vetebullar
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Så formas vetebullar till snäckor och knutar
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                0 Kcal / 100g
                0 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Pariserbullar, släta bullar med vaniljkräm
Pariserbulle är en variant av släta söta bullar (läs mer > Om vetebullar...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                334 Kcal / 100g
                99 Kcal / portion
                GBR (GI) 3 / portion
 - 
              
              Kanelbullar bakad med fördeg (snäckor)
Tips äppelsnäckor: Blanda 2 matskedar äppelmos i fyllningen.Fördeg, även ka...
Svarighet: Medel, Kock: Kungsörnen
                388 Kcal / 100g
                223 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Kryddbullar, vetebullar med fördeg
Fördeg är en bröddeg av vatten, mjöl och jäst som bereds innan huvuddegen. De...
Tid: 2 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                369 Kcal / 100g
                221 Kcal / portion
                GBR (GI) 5 / portion
 - 
              
              Mandelgifflar
Tips! Lägg i lite choklad med fyllningen för en varierad smak.
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
                395 Kcal / 100g
                200 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Kardemummabullar med vanilj
Blommig smak accentueras av rapsoljan. Med vanilj och kardemumma i orkestern ...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                401 Kcal / 100g
                227 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Julbullar
Russin och annan torkad frukt i bröd bör blötläggas ett dygn i förväg för att...
Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
                335 Kcal / 100g
                171 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Franska liljor, eleganta vetebullar
Huruvida bakverket liknar en fransk lilja låter vi vara osagt, men elegant ...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                348 Kcal / 100g
                178 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Gotlandsknuten, gotlandsbullen
Gotlandsknuten, eller Gotlandsbullen, är en äldre form av vetebröd som enda...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                304 Kcal / 100g
                133 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Så bakas veteknutar och vetekringlor
Vetedeg kan formas till knutar och kringlor på olika sätt. Här tre variante...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                300 Kcal / 100g
                131 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 
Bullar, finbröd, kakor ¤
- Vetebröd, vetebullar
 - Saffransbröd
 - Semlor
 - Mjuka sockerkakor
 - Muffins, cupcakes
 - Kladdkaka, brownies
 - Rulltårtor
 - Kavlade småkakor
 - Pepparkakor
 - Skurna småkakor
 - Rullade, runda småkakor
 - Spritsade kakor, kakkringlor
 - Klickkakor, flarn
 - Formkakor
 - Friterade kakor, bakverk
 - Rån, kex, skorpor
 - Smörkräm till bakverk