9 recept med Osttugg
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Digestiva chèvrebollar (drinktilltugg)
Ostbollarna kan varieras i oändlighet med olika sorters dessertostar, olika vin...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
337 Kcal / 100g
248 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Feta parmasnurror (drinktilltugg)
Variera med olika sorters skinka, olika dessertostar och olika sallader.
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
255 Kcal / 100g
290 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kapris- och tomatmarinerad mozzarellini (tilltugg)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
224 Kcal / 100g
37 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Ugnsbakad brie med tomat och basilika
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
302 Kcal / 100g
172 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Pepparkaksbollar med mögelost (drinktilltugg)
Detta är ett bra recept för överblivna bitar av mögelost. Pepparkakor, mögelost...
Svarighet: Lätt, Kock:
393 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Cheddarpaj med vintersallad (drinktilltugg)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 45 min (+ 1 tim 20 min) , Svarighet: Medel, Kock:
211 Kcal / 100g
475 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Ost- och pepparkaksstubbe (drinktilltugg)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
181 Kcal / 100g
95 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Löjromsrulle med cheddar (drinktilltugg)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
184 Kcal / 100g
70 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Grillat bröd med cheddarröra (drinktilltugg)
Markus Aujalay utnämndes till Årets Kock i Sverige år 2004. Han har tagit fram ...
Tid: 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
219 Kcal / 100g
390 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion