36 recept med Vitt matbröd ¤
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd
Yorkshire Pudding serveras klassiskt som tillbehör till söndagssteken. Stek...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
160 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Brioche ā tęte är klassiskt franskt vitt bröd bakad i briocheform. Brödet kan...
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
420 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Klassiska bagels, vitt kokt ringbröd på fördeg
Bagels bakades ursprungligen på surdeg, senare när bagerijästen kom på 1800...
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
281 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Gibassier, provensalsk söt fougasse (Pompe ā l´huile)
Gibassié är snarlikt ett annat provensalskt bröd kallat pompe ā l´huile. Det ...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
371 Kcal / 100g
303 Kcal / portion
GBR (GI) 12 / portion
-
Focaccia col formaggio di Recco, flatbröd med färskost som i Recco
Recco (Lat. Recina, Ricina) är en kommun i storstaden Genua i Italien, känd...
Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
281 Kcal / 100g
336 Kcal / portion
GBR (GI) 13 / portion
-
Klassisk ciabatta på vik-stretchad fördeg
Ciabatta betyder på italienska toffel, vilket man förstår när man ser formen ...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
243 Kcal / 100g
402 Kcal / portion
GBR (GI) 15 / portion
-
Glutenfri focaccia på bovete
Focaccia är klassiskt vitt bröd där matolja ingår i degen. I Frankrike benä...
Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
357 Kcal / 100g
1457 Kcal / portion
GBR (GI) 18 / portion
-
Enkel focaccia utan fördeg
Focaccia är italienskt vitt matbröd där olivolja ingår i degen. Det finns m...
Tid: 45 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
299 Kcal / 100g
211 Kcal / portion
GBR (GI) 19 / portion
-
Hembakat pitabröd
Pitabröd bakas med enbart vetemjöl, eller med mer eller mindre inblandning ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
297 Kcal / 100g
566 Kcal / portion
GBR (GI) 20 / portion
-
Baguette på franskt vis
En teori bland flera om bagettformens uppkomst är att baguetten var lättare...
Tid: 1 tim (+ 20 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
274 Kcal / 100g
497 Kcal / portion
GBR (GI) 26 / portion