182 recept med Kalla efterrätter
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Chokladmousse, mokkamousse med crème Chantilly
Mousse kan med fördel förberedas ett dygn i förväg. Man kan även tillreda vit...
Tid: 20 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
404 Kcal / 100g
438 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Aprikoskräm, aprikoskompott
Skillnaden mellan fruktkräm och dito kompott är att kräm är slät medan komp...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Mat såklart
60 Kcal / 100g
245 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Kvibille och pumpernickel med glöggelé
Tid: 10 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
212 Kcal / 100g
272 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Blodapelsingranité med chokladstjärnor
Granité (it. granita) är en halvfrusen dessert tillagad av frusen frukt- elle...
Tid: 1 tim 55 min , Svarighet: Medel, Kock:
76 Kcal / 100g
205 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Frusen chokladmousse
Mousse fryses för att ge en stabil fristående bakelse utan tillsats av gela...
Tid: 1 tim (+ 14 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
469 Kcal / 100g
828 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Cheesecake med citronsmak och bär
Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack v...
Tid: 30 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
232 Kcal / 100g
295 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Ingefärs-och citrusgranité
Denna uppfriskande dessert passar också som mellanrätt på en finare middag ...
Tid: 15 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
70 Kcal / 100g
105 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Passionscheesecake
Klassisk cheesecake är en ugnsbakad efterrätt där krämen blir stabil tack v...
Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:
276 Kcal / 100g
363 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Chokladmoussekupoler med apelsinkräm
Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
436 Kcal / 100g
455 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Snömos (äppelfromage)
Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:
205 Kcal / 100g
374 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)