
Citruscocktail med balsamkanderade valnötter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 284

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1137 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 9%
Kolhydrater: 16%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Balsamvinäger röd } 2.0 msk 3%
Citronmeliss färsk 4.0 stjälkar 0%
...
![]()
Skapat av
Rent-a-Chef
Tillagning (30 min )
- Skala grapefrukt och apelsin. Dela i klyftor och filea (dra av klyftskinnet). Gröp ur kärnorna ur granatäpple. Plocka citronmelissblad.
- Grovhacka valnötter.
- Smält socker i stekpanna på medelvärme. Tillsätt valnötter, sedan balsamvinäger. Rör om. Lägg över på smörpapper. Varning för brännskada. Låt svalna.
- Blanda försiktigt alla ingredienser utom citronmeliss. Lägg upp portionsvis och garnera med citronmeliss.
Kalla efterrätter
- Färsk frukt och bär
- Inlagd, macererad frukt ¤
- Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
- Krämefterrätt, pannacotta, pudding
- Fromage, mousse ¤
- Maräng ¤
- Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
- Hemlagad glass ¤
- Glassdessert ¤
- Sorbet, sherbet, granité ¤
- Cheesecakes ¤
- Ostefterrätter
- (Paj, tårta, bakelse >)
- (Varma efterrätter >)