174 recept med Grönt till maten
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Ljummen spenatsallad med russin och mandel
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
168 Kcal / 100g
186 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Rå morotssallad med pinjenötter (tillbehör)
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
122 Kcal / 100g
168 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Bakad sötpotatis, gratinerad sötpotatis
Sötpotatis är en rotfrukt (inte en potatis) med stärkelserika stora rotknölar...
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
90 Kcal / 100g
134 Kcal / portion
GBR (GI) 17 / portion
-
Safarisalsa
På bilden syns safaritomat (den mörka bollen), vilket dock är svår att få tag...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
39 Kcal / 100g
89 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Oi Muchim - kryddig koreansk gurksallad
Sambal oelek är en mycket het indonesisk chilipasta med röd chilipeppar som...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
33 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade skivade rotfrukter
I stort sett kan alla rotfrukter grillas skivade. Vi rekommenderar skivat om rå...
Tid: 15 min (+ 20 min) , Svarighet: Lätt, Kock:
48 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
-
Falafel, vegetariska friterade kikätsbollar
Det finns många varianter av falafel. Konserverade kikärter kan användas, m...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
138 Kcal / 100g
87 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pizzasallad, syrlig vitkålssallad
En enklare variant är att använda färdig surkål. Läs mer > Om pizza.Histor...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
103 Kcal / 100g
121 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Haricots verts med vinägerrussin (tillbehör)
Tid: 10 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
111 Kcal / 100g
159 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Linspuré
Passar både till kött och fisk.
Tid: 25 min , Svarighet: Lätt, Kock:
127 Kcal / 100g
330 Kcal / portion
GBR (GI) 4 / portion
Grönt till maten
- Grönsakssallader ¤
- (Salladsförrätter >)
- (Salladssås, dressing >)
- Salsasallader ¤
- Kål- och råkostsallader ¤
- Kokta grönsaker
- Kokta rotfrukter
- Grön mousse, puré, paté
- Stuvat grönt
- Grönt i ugn
- Stekt, wokad grönt
- Grillat grönt
- Friterat grönt
- (Röror till mat & smörgås >)
- (Inlagt- & marinerat >)
- (Geléer & fruktinläggn. >)