229 recept med Buljong, såser, röror
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Sauce Bourguignon/Bourguigonne, klassisk brun stekskysås
Sauce Bourguignon är en så kallad stekskysås, vilket egentligen är en mörk ...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
201 Kcal / 100g
207 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Crema al parmigiano, parmesansås/kräm
Crema al parmigiano är en béchamelsås (vit grundsås) med riven parmesan. I Sv...
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
204 Kcal / 100g
220 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Tonfiskröra till sallad eller smörgås
Röran kan fungera väl som plockmat på ett smörgåsbord, eller som enklare måltid...
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
188 Kcal / 100g
244 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Salladsdressing, salladsmarinad
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
553 Kcal / 100g
754 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Färskost med dill, citron och vitlök till smörgås
Tid: 5 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
291 Kcal / 100g
304 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Choronsås, béarnaise med tomatsmak
Alexandre Étienne Choron (1837-1924) som var fransk köksmästare på den berömd...
Tid: 20 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
455 Kcal / 100g
500 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Färskost med basilika - smörgåspålägg
Passar som pålägg eller till soppan.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
282 Kcal / 100g
289 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Melted butter sauce, en edvardianskt falsk smörsås
I nämnda film smaksätts såsen med vinäger, salt, peppar och muskot. Det framg...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
251 Kcal / 100g
418 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Mousseline Sabayon, smörsås till fisk
Som extra knorr på tillvaron brukar champagne ingå i såsen. Sauce mousselin...
Svarighet: Halvavancerat, Kock:
494 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kryddig färskoströra till smörgås
Fungerar som dippmix och som pålägg på smörgås. Kryddstark korv passar till.
Tid: 10 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
202 Kcal / 100g
271 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)