58 recept med Vilt

  • Tjälknöl (tjälknul) grundrecept

    Tjälknöl (tjälknul) grundrecept

    Tjälknöl är fryst stek som ugnslagas otinat i låg ugnsvärme och på klassiskt ...

    Tid: 8 tim (+ 5 tim) , Svarighet: Medel, Kock:

    134 Kcal / 100g

    510 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Hjortytterlår med basilikamarinad

    Hjortytterlår med basilikamarinad

    Allt kan förberedas dagen innan, förutom de sista basilikabladen och osten. S...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    246 Kcal / 100g

    438 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Marinerad björnytterfilé

    Marinerad björnytterfilé

    I den mån man kan hitta björnkött i någon specialistbutik, så är det ett väld...

    Tid: 3 tim 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    127 Kcal / 100g

    358 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

  • Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker

    Balsamicoglaserad rådjursstek med wokade honungsgrönsaker

    Bästa köttet får man från ungdjur, och då är det en delikatess med mild v...

    Tid: 2 tim (+ 4 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock:

    110 Kcal / 100g

    547 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Krämig viltskavsgratäng

    Krämig viltskavsgratäng

    Tid: 45 min , Svarighet: Medel, Kock:

    168 Kcal / 100g

    737 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Älggryta med palsternacka och gulbeta

    Älggryta med palsternacka och gulbeta

    Tillagningstiden påverkas om det är kött från kalv, ko eller tjur och djure...

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    81 Kcal / 100g

    400 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri

    Hjortstek med svarta vinbär, äpple och rotselleri

    Finns inte färsk karljohan går det bra med 25 gram torkad till 4 portioner.

    Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:

    132 Kcal / 100g

    681 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor

    Rådjursgryta med rökt sidfläsk, kantareller och gräddkokta bönor

    Läs mer om tillagning rådjurskött, se > Så lagas rådjur.

    Tid: 1 tim 30 min , Svarighet: Medel, Kock:

    109 Kcal / 100g

    686 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Sousvidekokt reninnanlår med rödvinssås

    Sousvidekokt reninnanlår med rödvinssås

    Sous vide (fr. sous vide = "i tomrum") är en speciell tillagningsme...

    Tid: 2 tim , Svarighet: Avancerat, Kock:

    154 Kcal / 100g

    1104 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Älggryta med rotsaker

    Älggryta med rotsaker

    Älgkött bör hängas flera dagar innan tillagning för att bli mört. Älgkött köp...

    Tid: 3 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    66 Kcal / 100g

    386 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem