179 recept med Nöt, oxkött
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Rimmad, rökt pastrami
Pastrami är rimmat varmrökt kött, vanligtvis av oxbringa, smaksatt med en k...
Tid: 9 tim (+ 144 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock: Kockskolan
                278 Kcal / 100g
                539 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Klassisk kokt porterstek
Smaksättning varierar i olika recept, vilket kan vara vitlök, portvin, vitp...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
                172 Kcal / 100g
                729 Kcal / portion
                GBR (GI) 7 / portion
 - 
              
              Sukiaki kasai style - japansk nötköttsrätt i panna
Kansai style innebär att man först steker kött med lite socker och sås, där...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                115 Kcal / 100g
                566 Kcal / portion
                GBR (GI) 6 / portion
 - 
              
              Pepparrotskött, kokt klassisk kötträtt
Koktid för nötkött varierar i olika kokböcker. En vanlig angivelse är att kok...
Tid: 30 min (+ 3 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                109 Kcal / 100g
                570 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Grillad hel oxfilé
En bra grill med lock behövs där värmetillförseln kan regleras. Läs mer >...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                130 Kcal / 100g
                288 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Grillad högrevsstek
Högrev är ett smakrikt kött med varierande mörhet. Bästa biten är högrevskärn...
Tid: 20 min (+ 5 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                159 Kcal / 100g
                676 Kcal / portion
                GBR (GI) 18 / portion
 - 
              
              Oxfilé surpris med rödvinssås
Kärntemperatur kött ("innetemperatur"): Stekgrader köttKärntem...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Mkt lätt, Kock:
                187 Kcal / 100g
                597 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion
 - 
              
              Carina Brydlings wok
Lövbiff är en tunn skiva kött, vanligtvis av innanlår eller annat bakdelskött...
Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock:
                183 Kcal / 100g
                738 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Marinerad oxfilé med olivbearnaise och marinerade grönsaker
För oxfilén till större sällskap, se dito recept.Kärntemperatur kött ("i...
Tid: 30 min (+ 6 tim) , Svarighet: Avancerat, Kock:
                118 Kcal / 100g
                654 Kcal / portion
                GBR (GI) 0 / portion
 - 
              
              Oxsvansragu med tomat, bönor och stekt polenta
Denna rätt kan med fördel tillredas i förväg, dagen innan. Tillaga och rensa ...
Tid: 30 min (+ 4 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
                137 Kcal / 100g
                959 Kcal / portion
                GBR (GI) 2 / portion