
Rosépepparentrecote
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 690

GBR (GI) / port: 7
Recept: 2761 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 10%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Skala och koka potatis i lättsaltat vatten.
- Tillred sallad.
- Krossa rosépepparn i en mortel. Klappa in salt och rikligt med rosépeppar på köttet.
- Stek: Hetta upp smör i panna på hög värme och bryn köttet på båda sidor till fin yta. Sänk till låg värme och efterstek i ytterligare 1-2 minuter per sida. Ta av pannan från spisen och låt köttet vila i pannan i 10 minuter.
- Mosa potatisen. Tillsätt lite smör och/eller mjölk. Salta och peppra. Forma gärna en ring av potatismoset på varje tallrik, tryck ner ett hål i mitten med en sked och häll i steksmöret.