76 recept med Skaldjur
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hemkokt hummer
Att knivdöda humrar är det humanaste sättet att döda en hummer. Att som på kl...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
91 Kcal / 100g
222 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kräftskiva - checklista
"Helan går..." är Sveriges mest använda skålvisa. Okänt ursprung, m...
Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
0 Kcal / 100g
0 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kräftlag
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
69 Kcal / 100g
62 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kokt skottarevshummer
Kontrollera innan tillagning att humrarna är livfulla, inte halvdöda. Detta g...
Tid: 20 min (+ 12 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
115 Kcal / 100g
289 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Kräftlag på Läckö Slottsaquavit
Vi har låtit Peter Jelksäter experimentera med smakerna och i receptet har han ...
Tid: 30 min (+ 24 tim) , Svarighet: Lätt, Kock:
69 Kcal / 100g
69 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokta sötvattenskräftor
I andra recept kan varierande kryddning förekomma till exempel anis, fänkål o...
Tid: 1 tim 40 min (+ 10 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
69 Kcal / 100g
276 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemkokta havskräftor
I brist på dillkronor används dillfrön. Spadet kan även smaksättas med anis...
Svarighet: Medel, Kock:
106 Kcal / 100g
318 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Grillade pilgrimsmusslespett
Pilgrimsmusslor benämns även kammusslor. I Nordiska vatten förekommer ett 15-...
Tid: 5 min , Svarighet: Lätt, Kock:
75 Kcal / 100g
35 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Japansk spindelkrabba på japanskt vis (illustrationsrecept)
Spindelkrabba kallas krabbor med oproportionerligt långa ben. Det finns små o...
Tid: 2 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
87 Kcal / 100g
102 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Doktorns förunderligt goda räkpaj (LCHF)
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är van...
Svarighet: Medel, Kock:
208 Kcal / 100g
498 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion