40 recept med Halloweenrecept

  • Pumpasalsa

    Pumpasalsa

    Rödlök kan bytas ut mot annan lök, t.ex. purjolök. Chilifrukten kan bytas ut mo...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    36 Kcal / 100g

    68 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Färgade mashmallows till barnkalas

    Färgade mashmallows till barnkalas

    Tänk på att karamellfärg är starkt färgande och kan missfärga kläder, handukar ...

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    338 Kcal / 100g

    84 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Pumpamos

    Pumpamos

    Moset passar till all slags kött.

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    50 Kcal / 100g

    93 Kcal / portion

    GBR (GI) 6 / portion

  • Mashmallowrysare till halloween

    Mashmallowrysare till halloween

    Tänk på att karamellfärg är starkt färgande och kan missfärga kläder, handukar ...

    Tid: 20 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    384 Kcal / 100g

    125 Kcal / portion

    GBR (GI) 11 / portion

  • Ugnsbakad pumpapannkaka

    Ugnsbakad pumpapannkaka

    Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:

    113 Kcal / 100g

    151 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Halloweenbollar

    Halloweenbollar

    Förvara bollarna i kylskåpet i en burk med lock.

    Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:

    442 Kcal / 100g

    159 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Grillat tunnbröd med pumpasmör (plockmat)

    Grillat tunnbröd med pumpasmör (plockmat)

    Tid: 40 min , Svarighet: Medel, Kock:

    103 Kcal / 100g

    176 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Avhuggna korvfingrar med röd sås

    Avhuggna korvfingrar med röd sås

    Tid: 20 min , Svarighet: Medel, Kock:

    243 Kcal / 100g

    191 Kcal / portion

    GBR (GI) 1 / portion

  • Blodröd halloweensoppa (förrätt)

    Blodröd halloweensoppa (förrätt)

    Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:

    39 Kcal / 100g

    192 Kcal / portion

    GBR (GI) 14 / portion

  • Rostade pumpakärnor

    Rostade pumpakärnor

    Kärnorna skall vara krispiga när de är klara. Matolja gör skalen spröda. Torkad...

    Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan

    569 Kcal / 100g

    200 Kcal / portion

    GBR (GI) 0 / portion

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem